måndag 9 november 2015

Marknadsbord

För att spinna vidare på det här med hur man dukar upp ett marknadsbord tänkte jag idag visa lite bilder på marknadsbord och displayer som jag hittat när jag surfat runt på nätet.


Först ut är en bild som jag tycker visar det här med olika nivåer väldigt tydligt. Även fast det är mycket höjd på sakerna så har man ändå inte täckt för så personen bakom bordet kommer att synas (vilket är väldigt viktigt). 
Det är mycket saker och färger på bordet, men med en bas av vitt, svart och trä på displayerna så blir det ju ändå inte rörigt. 

Här hittade jag bilden.


Här är en till med olika nivåer, men lite lägre och stilrenare. Även det i naturtema med vitt och trä. Kolla in lamporna i form av kuber som den bakersta hyllan står på, det var riktigt läckert. 

Här hittade jag bilden. 


Nu till en bild med ett helt annat tema än stilrent. Här är det mycket saker och många displayer, det är vitt, rosa och mer åt det romantiska hållet. Även fast det är så mycket, så känns det ändå inte för rörigt och det tror jag nog beror på att man valt att använda allt i vitt. Både duken, alla displayer och möbler är vita och det gör ju att sakerna syns mer istället.

Bilden hittade jag på pinterest.


Ett annat sätt att bygga upp ett marknadsstånd på är att ha ett tält och göra som en liten butik. Gillar verkligen hur dom har matchat alla dukar och vissa av displayerna i samma färg. Även detaljen med en matta är en superbra idé.
Ibland kan det ju faktiskt vara detaljerna som gör att kunderna dras in i butiken och blir nyfikna.

Även denna bild hittade jag på pinterest.


Hoppas nu att ni får lite idéer och hittar inspiration till era egna marknadsbord.

Kram Charlotte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar